Avv. Gordana Kozlovacki Pasini

Avv. Gordana Kozlovacki Pasini

Presentazione dello Studio:

ADVOKAT KRIVICAR U ITALIJI maternji jezik SRPSKI

AVVOCATO PENALISTA IN ITALIA di madrelingua serba

CRIMINAL DEFENSE LAWYER FROM ITALY with Serbian background.

I defended several important cases involving drug charges in Italy: Washington D.C., White 2007, Loptice, Skurau, Santafè 2013.

Postovanje. Ja sam ADVOKAT KRIVICAR U ITALIJI ciji je maternji jezik SRPSKI, diplomirala sam pravo u Srbiji na Univerzitetu u Novom Sadu i u Italiji na Univerzitetu u Urbinu.
Stekla sam profesionalno zvanje advokata u Bolonji 2008 godine.

Bavim se advokaturom u Italiji vec preko 10 godina.

Trenutno sam upisana u Advokatsku komoru Riminija u Italiji. Glavno sediste moje kancelarije je u Riminiju, via G. Bovio n.3, a drugo sediste je u Milanu pri advokatskoj kancelariji Chiesa, Piazza cinque giornate n.6.

Bavim se pretezno KRIVICNIM PRAVOM.

Uspesno branim drzavljane sa podrucja bivse Jugoslavije protiv kojih se vode krivicni procesi u Italiji.

Materija u kojoj sam stekla uzu specijalizaciju je odbrana od optuzbi u materiji narkotrafikinga. Predhodnih godina branila sam u najvaznijim procesima u materiji narkotrafikinga sirom Italije od kojih bih spomenula operacije Washington D.C., White 2007, Loptice, Skurau, Santafè 2013.

Pruzam i vansudske pravne usluge a uspesno radim i administrativne procedure brisanja sa liste SIS (zabrana ulaska u zonu Schengen), brakorazvodne parnice, zalbe Evropskom Sudu za Zastitu ljudskih prava, sve vrste naknada stete ukljucujuci i naknade stete zbog nezakonitog drzanja u pritvoru i zatvoru, zastupam i u postupcima koji se vode pred Sudovima za maloletnike.

Zajedno sa koleginicom koja je strucnjak za gradjansko pravo zastupala sam domaca fizicka i pravna lica i u gradjanskim parnicama na celoj teritoriji Republike Italije.

Moj broj mobilnog telefona je +393396728067
e-mail: avvocato.gordana@gmail.com
fax:+39 0541 1832402

Prijem stranaka kao i telefonski/viber/skype/whatsapp razgovor sa advokatom se iskljucivo zakazuje. Ako sam zauzeta i ne odgovaram na telefon, posaljite mi sms, viber o Whatsapp poruku, a ja cu Vas nazvati cim budem u mogucnosti.

Posecujem Srbiju najmanje jednom godisnje i u mogucnosti sam da primim stranke i u maticnoj drzavi Srbiji u Novom Sadu.

Ukoliko stranka to zahteva raspolozena sam i da dodjem u Srbiju na predhodno ugovoren sastanak.

Za komunikaciju sa strankom koristim e-mail ili direktne viber/whatsapp/telefonske pozive u prethodno tacno ugovoreno vreme (uglavnom oko h. 20.40 uvece, ne odgovaram na pozive posle h.21, kao i vikendom, ukoliko stvar nije hitna).

Molim Vas da se prvo predstavite kratko iznesete vas problem putem viber/whatsapp poruke ili e-maila, nakon toga bicete kontaktirani kako bi ugovorili u koje vreme cemo se cuti.

Komunikaciju putem chat-a koristim iskljucivo u izuzetnim prilikama i za veoma kratko vreme. Uobicajeni nacin komuniciranja je putem e-maila.

Moj broj srpskog mobilnog telefona je +381 64 9284 531

Oslobodila sam mnoge srpske i crnogorske drzavljane od teskih optuzbi u materiji narkotrafikinga, podnetih od strane italijanskog Javnog Tuzilastva a o tome mozete procitati na internetu.
Srdacni pozdrav.
 Manda un'email all'Avv. gordana kozlovacki pasini
Ambiti di maggiore competenza: Note aggiuntive: Aree geografiche di maggiore attività:
Iscritto all'Ordine degli Avvocati di Rimini Membro del portale dal: March 2009
Lascia la prima recensione Voto medio delle recensioni degli utenti:
- (su 5)
Numero di recensioni: (nessuna recensione attualmente presente)

Altri Studi Legali in Emilia Romagna > Rimini

marzio pecci
Lo studio opera principalmente nell'ambito del diritto civile ed in particolare nell'ambito di:

diritto di famiglia (separazioni,...
Avv. Alexandra Tamburini
Lo Studio Tamburini offre assistenza e consulenza legale a clienti Italiani e Stranieri sia in campo stragiudiziale che nei contenziosi giudiziali....
Studio Legale Avv.Alessandro Buzzoni
Assistenza gratuita con patrocinio a spese dello Stato per tutti i processi penali nei distretti di Bologna, Rimini, Ravenna, Forlì-Cesena e anche...
Studio Legale Piccioni e Associati
Il ns. studio opera dal 1971 in tutti i settori del diritto civile. Offriamo competenza, riservatezza, esperienza, rapidità di risposta e tariffe...
studio legale e notarile berti
Lo studio legale e notarile Berti opera esclusivamente nell'ambito del diritto sammarinese, nei settori del diritto civile e penale.
Nascondi il menu Menu:
BLOG Costi di iscrizione Ultimi Avv. aggiunti I più visti I più votati Avv. consigliati Aggiungiti nel Sito Aggiorna la descrizione Fatti votare! Informativa sui Cookies Privacy Disclaimer legale Nuovi iscritti al sito:

Presentaci ad un amico:
Avvisa via mail un amico interessato dell'esistenza del nostro portale: sarà una cosa certamente gradita!Nascondi il menu